кушайте воздух. он не портит ни фигуру, ни бюджет....
а на такую мелочь, как рак легких, не стоит обращать внимание.
он уже обеспечен и активно курящему большинству и пассивно курящему меньшинству
Во-первых холестерин.
Во-вторых, неужели вы думаете что каждый раз когда вы в магазине или на базаре покупаете мясо то оно нормальное, что животных ничем не шпиговали чтоб они были жирными, и что в той же колбасе мяса больше чем сои - нес мешите меня
Если бы у человека были крылья, они бы очень мешали ему ползать.
ти на попередній сторінці сказав тільки те що воно щкідливе..
зараз дуже мало продуктів, які б були абсолютно пророднього походження.. чи ти не вживаєшь усього що містить консерванти?
та мені якось пофіг на той холестерин; на всякі пестициди та іншу фігню, якими обробляють овочі.... які б захворювання вони не викликали, я все одно буду їсти те, що подобається
і курити.... і пити. помирати все одно доведеться, а обмежувати себе, заради того, щоб прожити зайвих 5-6 років не має сенсу
Something_Wild
вы так сейчас думаете... пока всё хорошо....
Добавлено спустя 2 минуты 46 секунд:
Something_Wild писав:мені теж дуже цікаво: чим це м"ясо може бути шкідливим?
А ты почитай материал по ссылке в первом посте топика. Открыть последнюю страницу и пофлудеть может каждый,да?!
Кто одинок,тот никогда не будет покинут Э.М.Ремарк Внутри самого себя не найдешь бессмертия А. де Сент-Экзюпери We are crazy.But being crazy together is fine Ray Bradbury
Картопля + рослинна олія дорівнює стільки холестерину, що вам і не снилося.
Та й взагалі, якщо вегетерианець, то маєш відмовитися від абсолютно усього, що має тваринне походження. Тобто ще й надоданок від молока, молочних продуктів, кисломолочних продуктів, масла, крашанок. Хліб прийдеться їсти лише кошерний, бо в звичайний домішується яєчний жовток. Те саме стосується й інших кондитерських виробів, де міститься масло, молоко, яєчний жовток. Можете ще сюди додати морозиво та згущене молоко.
А ще їсти тільки прісні супи та борщі (мається на увазі, зварені не на бульйоні)
І я ще не все перелічив. Так і вийде, що їсти взагалі-то й нічого.
Maklay
В тебе є статистичні дані щодо того, що від тваринної їжі людина може підхопити більше хвороб, аніж від рослинної? Шановний, ви верзете нісенітниці