ахирительная фота!
Фотографии сделанные вами (пейзажи, объекты и пр...)
Модератор: Noxer
- Johnny Rico
pR13S7
а знаешь почему? построена правильно, правило третей в действии
и композия инетересна... линия, которую образует отражение арматуры, ведущая взгляд зрителя к центру кадра - тоже делает кадр удачным
и контраст со всем УГ, которое тут выкладывают...
единственное что - неплохо было бы повысить резкость на арматуре и добавить на ней красного цвета, а на небо - добавить темно-синего. для увеличения цветового контраста фотографии.
Додано спустя 2 минуты 30 секунд:

для тех, кто еще не видел...
а знаешь почему? построена правильно, правило третей в действии
и композия инетересна... линия, которую образует отражение арматуры, ведущая взгляд зрителя к центру кадра - тоже делает кадр удачным
и контраст со всем УГ, которое тут выкладывают...
единственное что - неплохо было бы повысить резкость на арматуре и добавить на ней красного цвета, а на небо - добавить темно-синего. для увеличения цветового контраста фотографии.
Додано спустя 2 минуты 30 секунд:

для тех, кто еще не видел...
[Depeche Mode Fan]
[Carbon Based Lifeforms Fan]
спасибо жителям донбасса!
[Carbon Based Lifeforms Fan]
спасибо жителям донбасса!
- LostForgottenSadSpirit
- Hel
- Контактна інформація:
Оля
pR13S7
Може я чогось не розумію, але спробую зі своєї точки зору.
Судячи зі знімку (характер поверхні калюжі, а також той шматочок землі у верхньому лівому кутку) знімок був зроблений так, що лінія фокусу об'єктиву проходила перпендикулярно до землі, тобто знімали безпосередньо зверху. Зцього мають витікати два логічних висновки: 1) вежа мала б висіти у повітрі разом зі шматком землі (на якій вона стоїть) десь над знімаючим; 2) у знімку, а саме у поверхні води, мали б відбиватися об'єктив камери, а також сам знімаючий. Перший висновок абсурдний, підтвердження другого на знімку також немає, отже я схиляюсь до свого попереднього твердження.
Може я й помиляюсь, будемо чекати відповіді пана Иггдрасиль.
pR13S7
Може я чогось не розумію, але спробую зі своєї точки зору.
Судячи зі знімку (характер поверхні калюжі, а також той шматочок землі у верхньому лівому кутку) знімок був зроблений так, що лінія фокусу об'єктиву проходила перпендикулярно до землі, тобто знімали безпосередньо зверху. Зцього мають витікати два логічних висновки: 1) вежа мала б висіти у повітрі разом зі шматком землі (на якій вона стоїть) десь над знімаючим; 2) у знімку, а саме у поверхні води, мали б відбиватися об'єктив камери, а також сам знімаючий. Перший висновок абсурдний, підтвердження другого на знімку також немає, отже я схиляюсь до свого попереднього твердження.
Може я й помиляюсь, будемо чекати відповіді пана Иггдрасиль.
Fuck
▲
▲ ▲
▲ ▲ ▲
Yeah
▲
▲ ▲
▲ ▲ ▲
Yeah
-
...Dreamer...
- Контактна інформація: