ОБЕ-РЕК

Модератор: Noxer

Відповісти
idol_rock
Повідомлень: 4
З нами з: 18 грудня 2023 19:38
Группа: music idol)

ОБЕ-РЕК

Повідомлення idol_rock »

Зображення

За незвичайною лінгвістичної конструкцією ОБЕ-РЕК ховається назва яскравого колективу, який за свою двадцятирічну історію придбав солідний концертний досвід і безліч відданих шанувальників.

Неологізм, винесений в назву групи, складається з двох коренів – "обидві" і "річок", що означає єдність протилежних вимірів: поверхні і глибини річки, де річка є символом людського життя з її вигинами і зламами.

Музиканти не прагнуть слідувати якимось популярним жанровим трендам і грають якісну драйвову музику, в якій можна почути елементи класичного року, альтернативи, інді-року і навіть фолку!

ОБЕ-РЕК - «Нужен».

Зображення

Композиція рокерів ОБЕ-РЕК пронизана сонячним світлом і теплим весняним повітрям, звучить гімном молодості, свіжості і краси.

У долі кожної людини є або обов'язково повинен бути хтось, хто дуже потрібен, без кого життя втрачає свою насиченість і повноту, хто торсає і кличе в дорогу, відкриває нові двері і руйнує осоружні стіни.

Ми виткані з мрії, любові і надії, з тих моментів-малюнків життя, які хочеться схопити в сьогоденні, пережити з гострим усвідомленням реальності того, що відбувається, дбайливо заховати в скриньках пам'яті.
Відповісти