No Limits (Львів)

Модератор: Noxer

Відповісти
Хомяк
Повідомлень: 1
З нами з: 22 січня 2012 23:51
Группа: No Limits
Контактна інформація:

No Limits (Львів)

Повідомлення Хомяк »

Гурт «No Limits» було створено в лютому 2011 року. Спочатку гурт називався «Карт-Бланш», але в силу деяких причин команді довелося замінити назву на вище згадану.
Але почалося все набагато раніше, зі знайомства двох Андріїв, Тарчанина і Мицака у 2008 році, які і створили гурт. Хлопці ще тоді зробили спробу створення гурту, але з першого разу їм нічого не вдалося. В той час обидва брали участь у інших проектах, і часу на ще один просто не було.
З наступного року Тарчанин і Мицак почали працювати більш тісно, і вже осінню 2009 року був зібраний перший колектив, який проіснував не дуже довго, до квітня місяця 2010 року. Першим барабанщиком гурту був досить досвідчений музикант Женя Коцечко, який до того грав у гуртах «Власне кажучи» та « К-402». На жаль він покинув гурт на початку 2011 року. Вже тоді сформувалася основа «No Limits» - Андрій Тарчанин, Андрій Мицак та Олександр Мосесов. Тоді в складі гурту ще не було клавішника Михайла Солтиса.
Власне з його приходом у колектив і асоціюється створення «No Limits», тому що музика стала більш мелодійною і такою, якою вона була задумана. Паралельно з ним приєднався також новий барабанщик Морись Терневич, правда це його псевдонім, колектив і досі не знає як його насправді звати).
Цей період для гурту був найбільш відповідальним і важким, тому що практично довелося робити все з початку, вже вкотре. Але не зважаючи на все, справи пішли досить успішно, і вже в травні «No Limits» мали 2 виступи. Напередодні найважливішого виступу 7 липня в «День пам’яті Ігоря Козака» довелося зробити заміну барабанщика Морися Терневича на Тараса Дем’яна (Хом’як), який також є барабанщиком відомого у Львові гурту «Амараніка». В цей день, 7 липня, «No Limits» розігрівали публіку перед виступом групи «Русичі». Виступ був досить вдалим, і хедлайнери свята ,в свою чергу, запросили «No Limits» на наступний рік у Білгород-Дністровський на фестиваль «U.ROCK», який відбудеться у липні 2012 року.
Особлива подяка Таросові Осередчуку за вагомий внесок у розвиток і створення гурту.
16.08.11

Склад гурту:
Тарчанин Андрій - гітара
Мицак Андрій - вокал, гітара
Мосесов Олександр - бас-гітара
Солтис Михайло - клавіші, бек-вокал
Дем'ян Тарас - ударні

З питань організації концертів звертайтесь:
E-mail: [email protected]
ICQ - 553514884
Skype - Unlucky30
Mobile - 093 30 17 126 (Тарас)
093 88 71 579 (Андрій)

http://vkontakte.ru/no_limits_band
Відповісти