Відчуття.Тиші [indie/british-core]

Модератор: Noxer

Відповісти
ivanych
Повідомлень: 1
З нами з: 02 червня 2011 12:04

Відчуття.Тиші [indie/british-core]

Повідомлення ivanych »

Зображення
Гурт Відчуття.Тиші було створено 10 вересня 2004 року в Запоріжжі. Ініціаторами створення стали автор текстів і вокаліст Євген Довгий, гітарист Семен Барабанов і барабанщик Дмитро Сандуленко. По приєднанні до них Дмитра Ведмідя (бас-гітара) гурт дебютує на фестивалі сучасної української пісні Голос у жовтні 2006. По тому Відчуття.Тиші активно виступає на місцевих концертних майданчиках різного масштабу, накопичуючи сценічний досвід і матеріал. Згодом, Дмитра Ведмідя на посту басиста змінює Іван Матвійчук, також до гурту приєднується клавішник Дмитро Турський. Триває робота над дебютним альбомом. Свій стиль музиканти ідентифікують, як брітіш-кор, що, насправді, є доволі умовним визначенням, адже звучання гурту варіюється від рок-балад і брит-попа до скрімо й хардкора.

Склад: Євген Довгий - вокал, Семен Барабанов - соло-гітара, Іван Матвійчук - бас-гітара, Дмитро Сандуленко - барабани, Дмитро Турський - клавішні

Скачати альбом Відчуття.Тиші - Відчуття.Тиші (2011)
Зображення
"Про них говорять, що це втілення почуттів, які переживає кожна людина. І, напевно, вперше людські емоції відображені у звуці таким чином, що кожна нота, кожне слово пісні гармонійно проникає у саме серце.
Відчуття.Тиші рятують від полону самотності, будучи при цьому її квінтесенцією, самою її сутністю - вони розчиняють її у коктейлі ніжності, романтики і невтримної пристрасті, що інколи перетворюється на палаючу феєрію оголених емоцій. Вони забирають собі ваш смуток, даруючи натомість карколомні злети і падіння, в яких укладено все, що здатна пережити людина - від надії і всепоглинаючого щастя до найглибшого відчаю, звідки існує тільки один єдиний вихід...
Дещо про склад цього міксу: неймовірний сучасно-літературний підхід до текстів пісень, вплив британських віянь до подачі музики, трохи емоційності від японської культури та неодмінне вкладення почуттів у кожну пісню.
Ця музика сама лине до серця, заповнюючи порожнечу, яка так тремтить і бентежить."
(с) All That Jazz

http://www.myspace.com/senseofsilence
http://www.facebook.com/senseofsilence
http://vkontakte.ru/senseofsilence
http://www.rocklab.ru/view/groups/23778.html
Відповісти